Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvordan bliver man et topinvesteringsstøbestøberi?

2023-01-11

Ningbo er en støbeproduktionsbase for forskellige støbegods (investeringsstøbning, sandstøbning, aluminiumsstøbning osv.) i Kina. Nogle støberier har meget travlt med produktion, men nogle har kun lidt forretning. Så at være en god forretning støberi er meget vigtigt. Vi, Tongda støberi, fokuserede hovedsageligt på fremstilling af investeringsstøbegods. Ved vores mange års indsats har vi været et topstøberi og forbedrer os stadig til at blive bedre. I dag vil vi gerne tale om, hvordan man bliver et topinvesteringsstøbestøberi ifølge vores erfaring:


Rimelige priser: Tilbud er det første skridt for os at starte samarbejdet. Så for vores kunde er en rimelig pris vigtig. For høj eller for lav vil direkte blokere for samarbejdet chancen. Så når kunden sender tegninger til os, vil vi først spørge vores ingeniør at tjekke tegningerne omhyggeligt og beregne prisen i overensstemmelse hermed. Hvis der er tvivl (materiale, vægt, tolerance, ect) før tilbud. Vores ingeniør vil fremlægge og bede salgschefen om at bekræfte med kunden, så vi kunne tilbyde priserne korrekt .


Avanceret teknologi: Selvom der er en lang historie for investeringsstøbning i Kina, holdes processen altid opdateret for at opnå bedre overfladefinish og mekaniske egenskaber. Vi, Tongda støberi har været på dette område i mere end ti år. Og alle vores ingeniører har god teori og praksis erfaring. Også vi er nu også ved at udvikle automatisk produktionslinje for at forbedre produktionseffektiviteten.


Konsekvent kvalitetskontrol: Det er også en af ​​de obligatoriske faktorer at være topstøberi. Fra forberedelse af råmaterialer, produktion, varmebehandling til pakke, har vi også et sæt strenge kvalitetskontrolsystemer, som vores arbejdere kan følge. Således sikrer kvaliteten fra vores støberi er godkendt.


Hurtig levering: Bortset fra god kvalitet, rimelig pris, er vi også nødt til at sikre levering af investeringsstøbegods i tide for at undgå enhver forsinkelse. Efter PO er placeret, vil vi have en relevant person til at spore produktionsfremskridtene.





Redigeret af Santos Wang fra Ningbo Zhiye Mechanical Components Co.,Ltd.
https://www.zhiyecasting.com 
santos@zy-casting.com
86-18958238181

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept