Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Faktorer, der får priserne til at stige på investeringsstøbninger i Kina

2022-11-26

Den første faktor, der får priserne til at stige på investeringsstøbegods, er udsving i råvareomkostningerne.



Under investeringsstøbeprocessen kræves der masser af råmaterialer. Såsom stålelementer, sand, voks, kemiske midler, svejsninger osv. Omkostningerne bliver ved med at stige i disse dage på grund af de store volumenkrav fra markedet.


Den anden faktor, der får priserne til at stige på investeringsstøbegods, er stigende på lønomkostningerne.


Arbejdere i investeringsstøbefabrikken er hovedsageligt i alderen fra 40 - 60 år. Som tiden går, har de ikke råd til tungt og krævende arbejde. Børnene begynder at arbejde. Så livspresset er ikke så stort. De vælger at reducere arbejdstiden. Så det er svært at ansætte flere arbejdere til at arbejde på støbefabrikken. Omkostningerne til at ansætte dem bliver højere nu.


Den tredje faktor, der får priserne til at stige på investeringsstøbegods, er stigende på miljøbeskyttelsesomkostningerne.


I dag kræver regeringen mere strenge miljøbeskyttelsesløsninger på fabrikken. For at opnå dette krav og beskytte miljøet skal investeringsstøbefabrikker være udstyret med kvalificeret miljøbeskyttelsesudstyr. Dette øger omkostningerne til at investere i støbefabrikken og forårsagede de højere omkostninger til produktionen.


Den fjerde faktor, der forårsager, at omkostningerne stiger på investeringsstøbegods, er udsving i valutakurser.


I disse dage er vekselkurserne mellem forskellige valutaer ved med at ændre sig. Udsvinget er stort. Så priserne på investeringsstøbejerne er også ved med at ændre sig. Vi handler primært i USD. På grund af den



Den femte faktor, der forårsager, at omkostningerne stiger på investeringsstøbegods, er udsving i strømrationering.


Siden slutningen af ​​september har zhejiang implementeret strømrationeringspolitikker, hvilket har påvirket fabrikkernes kapacitet, hvilket vil føre til højere priser på investeringsstøbegods. Samtidig er fremtidige stigninger i elomkostningerne også en usikker faktor.


Udover ovenstående årsager er der nogle andre faktorer, der vil få priserne til at stige på investeringsstøbninger. Vi kan diskutere mere senere.


Vores investeringsstøbefabrik leverer kvalificerede støbegods til gode priser. Hvis du har sådanne spørgsmål, bedes du kontakte os.



Redigeret af Santos Wang fra Ningbo Zhiye Mechanical Components Co.,Ltd.
https://www.zhiyecasting.com
santos@zy-casting.com
86-18958238181

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept