Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Analyse af støbedefekter

2022-10-19

Hovedtræk ved utilstrækkelig binding: Denmetal har væretafkøles, før hulrummet fyldes, eller materialets metalvægt er utilstrækkelig.
Overfladen af ​​trykstøbeelementet er tydelig, uregelmæssig, ned til gennemtrængende lineær vej (med penetration ogikke-gennemtrængende to typer), nogle gange glat, og det er muligt at udvikle sig i ekstern kraft.
Årsag: To metalstrømme afledes til hinanden, men der er ingen kombination af to metalbindere i begge metalstrømme uden fuldstændig sammensmeltning. Hældning varm eller trykstøbning temperatur er lav, valget af forkert legering, fluiditeten, rækkepositionen er ikke i live, eller strømningsvejen er for lang, den reelle hastighed er lav, trykforholdet er lavt.
Den øvre overflade af den aluminiumsbelagtetrykstøbninghar også en makaroniformet hulning.
Af grunde er legeringsvæsken fuld i pressekammeret, hvilket er let at generere rullen. Trykket er for højt, formens udstødning er dårlig, smelten er ikke gas, smeltetemperaturen er for høj, formen er for høj, metallet er for højt, metallet er ikke nok, metallet er ikke nok. Styrken er ikke nok, og formen åbnes tidligt, og trykgassen er oppustet, og slipmidlet er for meget.




Redigeret af Santos Wang fra Ningbo Zhiye Mechanical Components Co.,Ltd.

https://www.zhiyecasting.com

santos@zy-casting.com

86-18958238181




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept